måndag 4 maj 2015

Rörigt men roligt

Mitt syrum ser ut som hela mitt huvud känns - rörigt!!!
En del uppdrag, massor av olika saker jag vill prova att sy och så mina duktiga återförsäljare som säljer bra och behöver ha påfyllt. Titta på bilderna så förstår ni.
På översta bilden ligger ett par byxor som ska läggas upp, en handduk som är beställd, en balklänning som ska fixas, några klädnypspåsar är tillklippta och så har jag börjat brodera en del husbils-och husvagnshanddukar. Det är ju den säsongen igen.


Och på det andra bordet ligger en kavaj som ska kortas i ärmen, under den ett förkläde som är tillklippt och där bak syns en ny typ av necessär som jag hade lust att provsy. Ja ni ser ju själva - rörigt!!! Men roligt.


Och här ser ni necessären färdig. Den har vaxat tyg på utsidan och är fodrad med textilvaxduk på insidan. Denna modellen har lite höjd och är tänkt till stående flaskor. Kanske den också kan funka på t ex en camping när man ska gå och duscha i de gemensamma duscharna och man vill ha lite smått och gott med sig utan att behöva visa hela campingen.


Den är sydd och uppsprätt en gång innan jag fick det som jag ville ha det. Och det finns fortfarande saker att klura på innan den blir EXAKT som jag tänkt mig.


Idag är det måndag och jag har broderat dom där klädnypspåsarna som ni såg tillklippta på översta bilden och imorgon ska dom sys ihop. Och i maskinen just nu broderas det diskhanddukar för fullt. Ingen rast och ingen ro.
Och så en länk till bambisyr-evaj och hennes Visa och Berätta Måndag. Hon visar massor av fina stjärnor idag och lite senare ikväll ska jag krypa upp i soffan med datorn och kolla in alla som länkat sina bloggar. Må så gott!

6 kommentarer:

 1. Tack för din INSPIRATION på Visa och Berätta måndag och din länkning dit!!Bambikram

  SvaraRadera
 2. Så mycket du har på gång! Fin necessär! kram Katarina

  SvaraRadera
 3. Hä'rlig syfröjd hos dig. Så läcker necessär.helt i min smak:-))
  kram Gudrun

  SvaraRadera
 4. Här är det full rulle! Kom ihåg återhämtningen också ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Her var det mange prosjekter, men det er jo så kjekt når en kan tilbringe dagene på syrommet. Den nye necessären din var kjempefin!

  SvaraRadera
 6. Toppenbra nesse du har gjort - och så snygg! Tycker att jag känner igen mig - många saker som väntar på att bli åtgärdade men egentligen är de bara en del som är riktigt roliga.
  Kramisar

  SvaraRadera