måndag 27 april 2015

Också några necessärer. Igen

Man kan tro att jag är en gammal lp-skiva som har hakat upp sig för mycket av det jag syr återkommer igen och igen och igen.
Men har man hittat något som säljer bra så får man sy fler. Och då blir ni också automatiskt matade med bilder på upprepningarna. Hoppas ni står ut.
Det roliga i kråksången är hur man kan förändra hela utseendet på t.ex necessärer bara man väljer olika tyg. Och just det där väljandet är det som gör hobbyn så fantastiskt rolig.

Fick önskemål om att sy lite större necessärer så det fick jag ju ge mig på att försöka. Den här randiga modellen är inte mer än 20 cm bred och ca 28 cm hög och ser ut som den kan välta vilken sekund som helst. Men det rättar väl upp sig så fort den fylls på med diverse bra-och-ha-grejjor.


En modell som jag gjort mönstret till själv som är ca 28 cm bred och 22 cm hög. Den är sydd i linnetyg med applikationer av de underbara blommorna från en quilttidning (som jag inte minns namnet på).


Och så den vanliga lilla modellen som är lagom att ha i handväskan. Även denna har jag räknat ut mönstret till själv. De underbara blixtlåsen med spets ger hela necessären ett härligt utseende.


Nytt i min necessärproduktion är att jag fodrar alla med textilvaxduk. Det är tåligt och ger lite extra stabilitet. 

Eva är hemma från solen och har en ny Visa och Berätta Måndag på sin blogg bambisyr-evaj.blogspot.se/. Jag länkar min blogg precis som många andra. Så vill man ha en given inspirationsstund så tittar man in hos Eva J/Bambisyr och kollar på hennes och alla andras fina bloggar. Må så gott!

8 kommentarer:

 1. Så fine necessär du har sydd. Selger man så må man jo ofte lage mange av samme ting. Skjønner godt at kunden vil ha dine necessär. Her har du jo sydd til forskjellige behov også. Jeg liker veldig godt lin, og aplikasjonene var flotte. Blondeglidelåsene pynter også opp, og smart med "voksduk" fór inni. :-)

  SvaraRadera
 2. Liker godt fasongen på den første der. Må nok sy en slik snart.

  SvaraRadera
 3. Oj så många fina necessärer du har sytt.
  Mia

  SvaraRadera
 4. Fine mapper , og lurt å fore med voksduk inni ;)

  SvaraRadera
 5. Tjusiga allesammans, grattis till försäljningen!

  SvaraRadera
 6. Jätte härlig inspiration du ger oss idag på Visa och Berätta måndasg!! Tack för din länkning/Bambi

  SvaraRadera
 7. These pouches are beautiful!!!

  SvaraRadera
 8. Upprepning är kul tycker jag, mer inspiration när man får se olika tyger men samma modell!
  Bra jobbat, snygga
  Kram

  SvaraRadera