måndag 2 mars 2015

Tasstrasor

Vinter och även vår kan vara en blöt, kladdig historia för våra fyrbenta vänner. Eller rättare sagt för hussar och mattar som inte vill ha hela huset eller bilen stämplat med våta och leriga tassar.
Jag tycker om att klura och skapa när det finns ett problem som måste lösas eller ett behov som måste stillas. Så ett gäng tasstrasor har det blivit med varierande texter på. Jag syr bara dessa på svarta eller mörkgråa handdukar, allt annat hade varit oerhört opraktiskt. Storleken finns både i 30 x 50 cm och 50 x 70 cm.

Med dessa länkar jag idag till http://bambisyr-evaj.blogspot.se/ och hennes fina blogg. Jag hoppas jag kan inspirera med mina maskinbroderade skapelser.
Jag har även försökt skapa lite ibland sociala medier och skapat en "Lonipe-sida" på Facebook Lonipe Design. Förhoppningen är att få upp intresset för det jag skapar så att jag blir av med lite av det jättelager som jag har här hemma. För jag menar - vem kan sluta sy liksom? Vem som helst är välkommen att gilla sidan. Må så gott!

4 kommentarer:

 1. Vilka läckra trasor. Nästan för fina att använda:-))

  SvaraRadera
 2. Smart ide! ...og det var lurt å ha en mørk farge på håndklene, for det er ofte våte og skitne labber som kommer inn. Jeg fant siden din på Fb og har lagt meg til. :-)

  SvaraRadera
 3. Kul idé! Ska söka reda på dig på fb!
  Kram

  SvaraRadera