torsdag 12 mars 2015

Besviken!!!!!

I tisdags fick jag reda på att jag inte fick jobbet jag sökt. Det har stått mellan mig och en till nu mot slutet och tyvärr fick inte jag det och den besvikelsen är STOOOR. Det var ett jobb som jag verkligen ville slänga mig in i med liv och lust men som jag tyvärr inte nådde ändra fram till. Och ska jag vara ärlig så är det bättre att bli bortsållad bland 400 ansökningar än att vara den som förlorar av två. 50 procents chans kan vara bra i många läge men INTE när man förlorar.

Hela tisdagen gick i tårar och igår tygtröstade jag mig. Och när man då inte är på topp så får man välja att sy sådant som man till hundra procent vet att man reder ut. Annars är risken överhängande att man bryter ihop fullständigt. Och är det något jag faktiskt reder ut så är det ju dom kära necessärerna. Så det fick bli några sådana att sy in sorgen i.
Så håll i er för här kommer en necessärkavalkad.


Och så har vi kommit till den tiden igen när vårsolen tittar fram och det inte bara går lätt att gå ner till syrummet i källaren. Samvetet gnager och säger att man borde sticka ut näsan lite men det får bli en annan dag. Jag har en del roliga projekt på gång och måste sysselsätta mig för att komma över det här nederlaget. Må så gott!

5 kommentarer:

 1. En tröstekram till dej!!!!!! Nej det är inte lätt på arbetsmarknaden....min som har en dataingenjörsexamen och högskoleexamen....söker, är på intervjuer, hoppas, hoppas men tyvärr jobbet gick till en annan. Så jag förstår att du är ledsen och bitter. MEN vilka fina nessar du har sytt....DET kan du vara stolt över.
  Må så gott och kämpa på!!
  kram Gunilla

  SvaraRadera
 2. Åhh, så tråkigt, förstår om du är ledsen, men vilken tur att man kan trösta sig med en trevlig hobby som du är så duktig på och gör så fina saker...kram till dig!

  SvaraRadera
 3. Mister du en, står dig tusen åter.........brukar man ju säga! Kommer en dag när du förstår varför inte du fick det här jobbet - och antagligen för att du hittar något mycket bättre, eller att det hittar dig. ;-) Härligt att få "vrålsy" flera, toppenfina nessar för att få rensa ur lite grann. De är jättefina allihopa!
  Kramisar

  SvaraRadera
 4. Har du tur säger den som fick jobbet upp sig snart och då ringer de dig igen, det hände mig.

  SvaraRadera
 5. Hoppas att besvikelsen har lagt sin lite. Så många fina necessärer du har sytt.

  SvaraRadera