torsdag 26 mars 2015

Ägghöna

Gunilla med bloggen http://nillassykatt.blogspot.se/ hade sytt ett gäng av dessa hönor och jag blev lika förtjust i dem i år som i fjor när jag såg dem på någon blogg (vilken kommer jag inte ihåg). Jag kollade med Gunilla var man kunde hitta mönstret och till min stora lycka hade jag just den boken i min bokhylla.  Då slog det mig att jag köpte den redan förra våren när jag såg den här underbara hönan men så hann jag tyvärr inte sy den då. Men i år så har även jag en ägghöna att visa upp till påsk. Och jag tycker hon är så häftig. Eller är det en tupp? Man kan undra.Det fick bli rörliga ögon på min för jag hade inte några pärlor som passade.


Här är boken som mönstret finns i. Och med detta inlägg så länkar jag till bloggen Majas paradis och hennes utmaning att sy något ur en bok man köpt.Nu ska jag hålla kväll men måste få berätta att syrummet är mer använt än någonsin. Så roligt att ens alster är efterfrågade. Må så gott!

4 kommentarer:

 1. Vad roligt!
  Tänk denna boken har jag också, men inte ens sett hönan!
  Jag har kollat in de söta kassarna;-)
  Du har lott!
  Kram//Maja

  SvaraRadera
 2. Så stilig og flott høne! Ja den hadde det vært kjekt å sy, men jeg har ikke boken, bare mange andre bøker som jeg bruker alt for lite, og jeg vet heller ikke hva jeg har mønster på. :-)

  SvaraRadera
 3. Jamen se så fin den blev!!!!! Visst var den rolig att sy?
  I morron kommer nya hönor på min blogg.
  kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Så söt!!!!!!!!
  Gun

  SvaraRadera