fredag 20 mars 2015

Kladdmajor igen

Fredagskväll och jag surfar runt på nätet för att försöka hålla mig vaken till klockan 23,00 då dottern ska hem från ett skoldisco som hennes klass arrangerar ikväll. Phu, det är sällan jag är vaken så länge.
Men kan ju passa på att förena nytta med nöje och skriva ett litet inlägg om hur jag häromdagen fick sådan lust att sy kladdmajor. Det började med att jag var inne på Jysk en runda och såg deras handdukar som hade kommit i riktigt häftiga färger. Så ett gäng fick följa med hem och sen var det kört. Här nedan ser ni resultatet av mitt kladdmajemaraton.

Först ut blev ett par med påskinspiration


Och så några med blommor. Pelargonian blev helt underbar.

En liden liden gåsapåg från Skåne, som Edvard Persson sjöng. Blev osäker på vilken färg han egentligen ska ha på västen så det fick bli två olika.


Dessa två är gamla godingar som fick hänga med en gång till. Grå är ju en tacksam färg på handduken vid spisen.Här är hela samlingen packad och klar.


Det roliga med denna hobby är att fantasin kan få flöda fritt och man kan skapa i de färger som man är sugen på just den dagen. Trevlig helg på er. Må så gott!


3 kommentarer:

 1. Ja, her var håndkler til en mange anledninger. Fine broderier, og herlige farger på håndklene.Vi er heldige som kan bruke tida vår til å leke med farger, nål og tråd. :-)

  SvaraRadera
 2. Åh vilken läcker samling du har gjort!
  Det är kul att det finns så häftiga färger på handdukar nu.
  kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Ja men - nu har du gjort sådana härliga kladdmajor igen! Läckra färger och framför allt urläckra broderier!
  Kramisar

  SvaraRadera