onsdag 11 februari 2015

Något finurligt

Små saker som går snabbt att sy och har en funktion har en speciell plats i mitt hjärta. Häromdagen när jag klickade runt på olika sybloggar hittade jag just en sådan liten sak och jag har inte en aning om vad man ska kalla den. Sladdhållare kanske?
Först ut blev en i blått som älskade U fick till sin laddare. Jag har lite finurligt märkt upp alla laddare med Dymoband så man vet vilken laddare som hör till vad (ja, tandborstladdaren kanske man inte tar fel på) men alla jäkla mobilladdare och headsetladdare och surfplatteladdare är ju bara ett enda virrvarr i lådan. Så något behövdes helt klart göras.Sen blev jag sugen på lite mer färg så mina blev i rött med vita prickar. Ett tyg jag inte kan få nog av.
På dessa testade jag att slå i små tryckknappar istället för kardborreband. Fördelen med kardborre är ju att man kan dra åt dem mer om man har tunna sladdar somt ex hörlurar.


Blev ett helt gäng innan jag var klar. Problemet är bara att jag skulle behöva sy en hel arsenal till, för jösses vad många laddare där var i lådan.


På klippbordet råder ett kreativt kaos just nu. SÅÅÅÅ många ideér snurrar runt i huvudet och jag vill testa alla på en samma gång. Funkar det? Neeeej. Men roligt är det.


Två nya Tilda-böcker kom med posten idag så kvällen är räddad. Eller blir det mer syrum för idag har jag flow. Må så gott!

1 kommentar:

  1. Smarta små saker, jag har också sett dom och tänkte väl testa en gång.. va spännande med flera ideer, kanske du kan skicka några hit för här är det nästan tomt:O)) Kram Immi

    SvaraRadera