måndag 23 februari 2015

Inför grillsäsongen

En måndag med blåst, regn och anställningsintervju. Ja ni läste rätt. Klockan 09,00 i morse var jag på anställningsintervju på ett jobb som jag JÄTTEGÄRNA vill ha. I nuläget väljer de mellan mig och två andra och jag kan inget annat än hålla tummarna nu att det går hela vägen.

Trots att almanackan bara visar februari så kan vi så smått börja hoppas och tro att det ska komma en grillsäsong även i år. Inför denna har jag broderat och sytt två fodral till sådana där runda burkar ni vet med grill/braständare i. Dom är himla roliga att sy och snabbt går det. OM INTE broderiet krånglar som det med grillen gjorde. Tror jag fick trä om maskinen 28 gånger innan alla konturer var broderade. Phu!!!Efter morgonens urladdning med anställningsintervjun tror jag att det får bli enklare sysslor resten av dagen - fylla i kassakort, vattna blommor och lägga pussel. Man laddar så inför en anställningsintervju och vill så mycket och efteråt känner man sig som en urvriden trasa. Inte lätt det här med att marknadsföra sig själv. 

Skickar min blogg till http://bambisyr-evaj.blogspot.se/ som har sin sedvanliga Visa och Berätta måndag. 
Många är nu de måndagar då jag slagit ihjäl tid med att klicka in på alla länkar som finns där. Må så gott!

6 kommentarer:

 1. Jag hade aldrig orkat trä om maskinen så många gånger:-)).Fint blev det ,det tycker jag. Lycka till nu med jobbet-håller tummarna. kram

  SvaraRadera
 2. Tack för din INSPIRATION och länkning till Visa och Berätta måndag !!Bambikram och håller tummen...

  SvaraRadera
 3. Grattis till intervjun, jag håller tummarna.
  Rebecka

  SvaraRadera
 4. Så flotte etuier du har sydd! Nå går det mot vår og lysere tider og grillsesongen kommer. Håper virkelig du får jobben! Heier på deg! :-)

  SvaraRadera
 5. Lycka till med jobbet! Och en grillsäsong får vi väl hoppas på med så fina burkar! Kram Immi

  SvaraRadera
 6. Åh jag håller tummarna för dig!
  Kram

  SvaraRadera