måndag 16 februari 2015

Mera Tilda

Det här med att sy bara för "prydnad" går emot min affärsidé lite men ibland vill man få sy bara för att det är roligt. Och sy saker ur Tilda ÄR ROLIGT!!! Och de blir så himla söta så man skulle vilja sy upp en hel armé av babushkor och ställa ut lite överallt i huset. Men det blir nog lite konstigt.
Så här söt blev min först sydda babushka. Oftast blir den första den bästa för man är så himla noga och vill få allting rätt efter boken. På andra läser man inte så noga och på tredje gör man lite som man vill.Mönstret kommer från denna bok. Där fanns MÅNGA fina mönster och ideér i den boken vill jag lova. Så sista lustsömnaden är nog inte gjord.
Med denna skapelse har jag dessutom kvalificerat mig att vara med i utmaningen hos http://majasparadis.blogspot.se/ där man ska sy upp något ur någon bok man har köpt. Ett bra initiativ så att böckerna inte bara står och samlar damm.Sen vill jag visa er en bild på Britta innan hon fick sina öron och kläder. Hon ser nästan lite grotesk ut där hon sitter i sin nakenhet. Kanske därför hon blev så snabbt färdig.


Måndag igen, barnen har sportlov och eftersom jag fortfarande tyvärr är arbetssökande så kan vi ha sovmorgon varje dag i en hel vecka. Inte dumt men samtidigt längtar jag tillbaka till ekorrhjulet nu. Jag är en rutinmänniska så just ekorrhjulet passar mig alldeles utmärkt. Arbetslös gör det INTE. Passar alltså.
Som sagt måndag och då vill jag bidra med en länk till min blogg hos bambisyr-evaj. Har du idétorka eller bara vill ha MASSOR av inspiration tittar du in där, både på Evas alla fina saker och alla länkar från alla duktiga bloggare. Må så gott!
7 kommentarer:

 1. Tack för att du meddelade mitt misstag nu är det fixat!
  Fin babuschka eller hur det stavas, är jättesöt!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så søt babuska! Ja, det er mye koselig i Tilda bøkene. :-)

  SvaraRadera
 3. Lite sen ...sen med ett TACK för din INSPIRATION och länkning till Visa och Berätta måndag Kram Bambi

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar babuschka!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Visst är det roligt med Tilda ibland, din ryska gumma blev jättesöt..och du glöm inte att det ska vara roligt:O)) Kram Immi

  SvaraRadera
 6. Fantastisk fin Babuschka!
  Tack för tipset om boken!
  Den saknas mig;-)
  Du har en lott i min bokutmaning.
  Lycka till!
  Kram//Maja

  SvaraRadera