måndag 5 januari 2015

Efter jul=rea

Så var jul och nyår och alla slöa, matfrossande dagar över. Idag ska allt det röda plockas ner och den så hett efterlängtade granen ska kastas ut. Jag blir lika förundrad varje år över hur allt kan förlora sin glans så fort vi börjar skriva januari i almanackan. Men så är det. Och när vi närmar oss adventstid 2015 kommer vi att vara lika jullängtande och förväntansfulla igen. Häftigt.
Men så kommer det en annan häftig sak efter jul - mellandagsreorna!!! Och för oss som gillar tyg och band och mönster och allt annat pyssligt är det en perfekt tid att fynda. Jag gick bananas hos Panduro och beställde en del av deras julband, för som jag skrev innan så kommer det en jul i år också och då har man hunnit glömma allt det fina man köpte på rean och det blir som julafton när man lyfter på locket till bandlådan. Kolla in mina fynd, en bild med MYCKET godis.Har en speciell svaghet för band i rött och vitt. Och dessa går faktiskt att använda året om.


Dessa fina stjärnband är i filt och passar utmärkt till bl a halsdukar till snögubbarna.


Och så har det blivit några fler värmeljuskorgar. Dessa ska ner till butiken som jag samarbetar med för det har blivit ganska utsålt på just värmeljuskorgar. Och det ska finnas att välja på.


Nu är det som sagt dags att få ändan ur vagnen och börja packa ner alla tomtar och annat juligt och tacka för denna gången. 
Kom precis på att det är ju måndag (man är inte farligt vilse i veckodagarna, nädå) och då är det ju dags för Visa och berätta måndag på bambisyr-Eva J:s blogg. Klicka på länken och få dig många fina "titta-upplevelser". Må så gott!

5 kommentarer:

 1. Mycket smått och gott som du har fyndat! Och rött och vitt är ju beständigt - hela året! Dina ljuskorgar är ljuvliga och jag förstår att de har tagit slut i butiken. Men det är härligt när folk vill ha det man tillverkar! God fortsättning på det nya året!
  Kramisar

  SvaraRadera
 2. Lyskorgene var veldig fine , kanskje jeg og skulle ta å sy noen :)
  Mye godsaker har du kjøpt med hjem fra butikken og :)
  Godt nytt år !

  SvaraRadera
 3. Tur du kom på att det var måndag och Visa och Berätta!!!För annars hade vi missat all detta godis du INSPIRERAR oss med idag!!Tack för din länkning/Bambikramar

  SvaraRadera
 4. Visst är det skönt när man kan plocka undan julen, fast som sagt den kommer snart igen..Fina band och fina ljuskoppar du gjort! kram Immi

  SvaraRadera
 5. Så fine lyskorger du har laget! Ja, det er alltid kjekt å kjøpe "sysaker" på salg, og det var flotte julebånd du har kjøpt. :-)

  SvaraRadera