måndag 21 april 2014

Några necessärer till

Jo det har blivit några necessärer till.  Men nu tror jag att jag har sytt av mig alla ideér för denna gång och så börjar jag faktiskt bli sugen på att sy annat. Så har ni riktig tur så slipper ni se fler necessärer för denna gång. Men jag lovar nog inget.
De här fruktdamerna är ju så underbara, de gör att man längtar till sommar, sol och bad. På min tygbit är det tryckt en bård längs med kanten som passade ypperligt till denna lilla necessär.


Mönstret och idén till denna necessär hittade jag på en norsk blogg Där kan man läsa både mått och beskrivning på den. Jag gillar hennes sätt att blanda linnetyg med bomullstyg. Och vilka bomullstyger hon har sen, väldigt färgrika. Jag fuskade dock lite och gjorde baksidan i bara linnetyg.


Blomman kommer från Quiltmagasinet.


Jag testade även hennes sätt att sy i blixtlås och det är mycket smidigt och blir ett snyggt resultat i hörnen. Detta sätt kommer jag att använda mig av i fortsättningen.


Bambi har sin visa och berätta måndag denna annandag påsk. Och det hon skapar med "bara lite scraps" är helt fantastisk att se. Jag tror hon kan trolla också:)
Ha en skön avslutning på påsken. Må så gott.

6 kommentarer:

 1. Härliga nessecärer, tyget med fruktdamerna är jättefint.

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas det kommer fler vackra och roliga necessärer från dig snart!!
  Tack för du vill INSPIRERA oss alla idag och för du delar med dig på Visa och Berätta,måndag!!Bambikram

  SvaraRadera
 3. Jättefina necessärer du sytt, man har perioder på necessärer/förvaringar tycker jag! Hoppas du haft en fin påsk!

  SvaraRadera
 4. Ja, tyget med "fruktdamerna" på är helt förtjusande, tycker jag!

  Dollandesign

  SvaraRadera
 5. Hei!

  Nå ble jeg virkelig glad og stolt over å finne igjen "min" toalettmappe på bloggen din :)
  Og jeg setter så utrolig stor pris på at du legger ut link til min blogg, og forteller hvor du fant oppskriften - TUSEN TAKK snille du :)

  Jeg synes det er så morsomt å se de ulike variantene av mønsteret mitt, og mappen din ble kjempefin! Og så flott at du likte måten å sy glidelås på, den har jeg brukt på andre prosjekter, og den fungerer like fint hver gang!

  Nok en gang tusen takk for veldig hyggelig lesing, og velkommen tilbake til bloggen min. Har hatt en uke påskeferie nå, men har et nytt syprosjekt på gang ;)

  Jeg liker bloggen din veldig godt, og kommer tilbake!
  Ønsker deg ei fin og kreativ uke!

  Hilsen en takknemlig Liv Iren

  SvaraRadera
 6. Vilka trevliga necessärer du har sytt, badtanterna är bara så förtjusande och din nesse i linnetyger bara så snygg. Tack för länken, kommer med all säkerhet till användning! Kram

  SvaraRadera