måndag 10 februari 2014

Alla hjärtans necessär. Javisst.

Den här veckan tycker jag kan få gå i hjärtats tecken. Dom där necessärerna pockar på uppmärksamhet igen. Hurra!!!! Och vad kan då passa bättre än en necessär med några hjärtan på? Lagret har ju dessutom minskat och det är världens bästa ursäkt för att gå totalt bananas med tyger, mönster och blixtlåsar. Finns så många tekniker och möjligheter som kan användas när man syr necessärer så det blir ALDRIG tråkigt. När en är klar har man redan idén till nästa i huvudet. Meeeen så finns det inte heller så mycket som kan bråka som en necessär. Just denna hoppas jag inte har någon inspelningsfunktion för det var inga vackra ord som kom ur min mun under skapandets gång. Något var totalt galet med blixtlåset och inte nog med att jag sydde på den ena delen fel för jag fick även senare sprätta bort HELA när jag väl sytt på den på båda sidorna. Mannen i huset blev orolig för mina vredesutbrott och frågade senare på kvällen om jag nu säkert hade slängt den blixtlås som vållat så många barnförbjudna ord. Jag svarade mer än gärna ja på den frågan, den ligger längst ner i papperskorgen så jag t o m ska slippa se den. Resultatet efter denna match blev ändå vinst till mig och jag är riktigt nöjd.


Har klippt och klistrat med tyg och sytt på dem med langettsöm. En söm som jag inte använt så mycket tidigare men som är väldigt fin och användbar.  Pfaffen har så otroligt många, fina sömmar att använda till applikationer och det är bara att testa sig fram.


Med detta hjärtliga inlägg vill jag länka till http://bambisyr-evaj.blogspot.se/ och hennes Visa och Berätta måndag. Mycket fint att skåda på den bloggen och massor av inspiration sprider hon, den där Eva.
Må så gott.

5 kommentarer:

 1. Mina grupper här i Varberg skall också sy hjärtan på torsdag hoppas de mina tittar in här och får den INSPIRATION de behöver för att sy något jättefint hjärtalster.Tack för du vill länka till Visa och Berätta,måndag!!Bambikramar till dig

  SvaraRadera
 2. Jättesöt hjärte-necessär!

  SvaraRadera
 3. Så jättesöt Din randiga necessär blev med de rara hjärtan på , tycker jag.

  Dollandesign

  SvaraRadera