måndag 25 november 2013

Visa och berätta

Eva som har http://bambisyr-evaj.blogspot.se/ har Visa o berätta måndag. En fin blogg med mycket att titta på och många bra tips och ideér. Där vill jag gärna dela min blogg så att fler hittar in här till mig för besök är ju alltid trevligt. Scrolla ner så ser ni hur min senaste syvecka varit.
Må så gott!

6 kommentarer:

 1. Tack Lotta för du vill länka till Visa och Berätta ,måndag!!Massor med Bambikramar

  SvaraRadera
 2. Genom att du länkat till EvaJ hittade jag din sida och du hade många trevliga saker att visa upp. Låter jätteroligt att du har lyckats sälja när du varit på marknader, är det i Skåne du håller till? Önskar dig lycka till vid nästa marknad!

  SvaraRadera
 3. Vad kul att hitta din blogg - och wow vad mycket saker du har tillverkat - och så fina alla är! Jag är inte ett dugg förvånad att du får sälja så bra! Lycka till på nästa marknad också!
  Kramisar

  SvaraRadera
 4. Oj vad mycket fint du har på din blogg! Jag säger som Catarina många nyupptäckta bloggar har det blivit för mig och flera som hittat till min. Kul idé. Lycka till med de kkommande julmarknaderna!

  SvaraRadera
 5. Så mycket fina saker du har sytt. Lycka till på marknaderna.

  SvaraRadera
 6. Tack för era snälla kommentarer. Vad glad jag blir att ni tar er tid och tittar in. Catarina: ja det är i Skåne. Jag bor i Tollarp vid Kristianstad. Nu ska jag titta in på era bloggar. Må så gott!

  SvaraRadera