söndag 24 november 2013

Julmarknad

En är avklarad och två är kvar... julmarknader för min del i år alltså. Dessutom fick jag ett trevligt erbjudande på ytterligare en idag men tyvärr krockar det i datum så den får jag hoppa över i år. Men OJ OJ OJ vad det är roligt att stå på marknad och sälja sina alster. Inte bara för pengarnas skull utan för den uppskattning som man får av dem som besöker ens bord. Jag är så otroligt ödmjuk för människor som kan säga vänliga ord och ge beröm åt lilla mig som dom inte känner ett dugg, för att de tycker att jag har fina saker att sälja och talar om det för mig. Till alla dessa människor (för de var faktiskt en del igår) vill jag säga TACK!!! Det gör att man får blodad tand och genast börjar fundera på nya alster till nästa års marknader.


Marknaden var i hembygdsföreningens lokaler så allt vårt nytillverkade fick trängas bland allt gammalt vilket gav det hela en intressant touch. Först blev jag lite besviken när jag fick reda på att de skulle testa att ha utställare i källaren också (vilket det inte varit dom andra åren) och att jag hade fått mitt bord där nere, men av resultatet att döma verkar det som de flesta hittade ner till oss under jorden också.


Nu blir det till att sy upp några fler saker som FAKTISKT tog slut och sen ladda för den 7-8 december då nästa marknad är. Hej hopp, vilka roliga bekymmer.
Må så gott.

1 kommentar:

  1. Så glad jag blir för Din skull.
    Jag kan tänka mig att det är en trevlig upplevelse!

    Dollandesign

    SvaraRadera