måndag 6 juli 2015

Favorit i repris

Tiden i syrummet resulterar nästan i samma saker hela tiden men de går ju att ändra lite på tyger och detaljer och då blir det helt plötsligt ett helt annat resultat fast modellen är samma. Och hur som helst får man ju vara glad för att det jag tillverkar uppskattas så pass så jag får sy mer hela tiden. Tummen upp på det.

Så nu har jag några necessärer av den större modellen och några nyckelringar med nya texter att visa er. Tankeverksamheten är dock igång med att konstruera ett nytt mönster på kladdmajor så det ska jag snart ner i syrummet och testa. Håller tummarna att det blir som jag tänker mig.

Först tre olika necessärer i linnetyg. Undra vad det är med den sortens tyg som gör att man hela tiden vill sy mer så fort man håller det i sin hand? Resultatet blir alltid så fint.
Här har jag provat att skriva ut bilder på transferpapper och sedan stryka på tyg. Inte helt tokigt.


Och så till slut några nyckelringar med kärleksförklaringar. Har man hittat någon som man tycker är 
Världens bästa så ska man inte vänta en sekund med att visa eller tala om det för denna någon.


Måndag och jag kan för en gångs skull vara med och länka till bambisyr-evaj och hennes fina blogg. Vi brukar vara några stycken som länkar dit på hennes Visa och berätta måndag som hon har varje vecka. Ta med datorn eller surfplattan ut i sommaren och titta runt och låt dig inspireras. Nu tror jag minsann att jag längtar mig bort från värmen en stund och drar mig ner i svalkan i källaren. Må så gott!!

8 kommentarer:

 1. I love those pouches.Beautiful. Great idea to make the same with different appliques. Great gifts!! Thanks for sharing your ideas.

  SvaraRadera
 2. Här är också finfina smånecessärer sydda, ser jag. Visst är det skoj.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Så fina allihop. Beundrar att ni orkar sy i värmen. Kram

  SvaraRadera
 4. De er så fine necessärene du syr. Det er nok mange som blir glad for å ha en av disse fine necessärene du lager. Jeg er enig med deg at det er kjekt å sy slike. :-)

  SvaraRadera
 5. Trevliga presenter till någon man tycker om. Ha en skön sommar!

  SvaraRadera
 6. Tack Lotta för din länkning och inspiration du ger oss på Visa och Berätta måndag!!Bambikramar

  SvaraRadera