måndag 13 juli 2015

Lite nyskapande

Nu ska ni få se vad min hjärna har klurat med på sista tiden och som mina fingrar äntligen tagit sig tid till att skapa. Jag skrev ju i något tidigare inlägg att jag var sugen på att prova ett nytt mönster till kladdmajorna och nu har det äntligen hänt. Det tidigare mönstret som blir helt klart i broderibågen är inte fel det heller men det är ganska omständigt och kräver en himla massa klippande med applikationssaxen vilket gör att min arm protesterar. Och sen kan ju ett gammalt mönster faktiskt bli lite uttjatat också - alltid kul att testa något nytt och se om det kan intressera mina kunder.


Alltså man får kanske inte skryta men jag blev så himla nöjd med dem!!! Tycker de blev enkla men ändå väldigt vackra. Handdukarna sitter fast med kardborre även på denna modell så man kan tvätta delarna var för sig. Och så får jag ju öva mig på att sy knapphål. Bara en sån sak.

Detta får bli mitt bidrag till denna veckas Visa och Berätta Måndag hos bambisyr-evaj.blogspot.se/. Gå in på hennes blogg och kolla in allt fint denna duktiga kvinna skapar. Och så passar ni på att kolla igenom alla bloggar som länkas dit. Må så gott!

6 kommentarer:

 1. Klart du får skryta när du är nöjd med det du gjort! Broderiet med bestick blev min favorit!
  Kram

  SvaraRadera
 2. So beautiful!!! I have never seen things like this before. Great idea, lovely embroidery patterns.

  SvaraRadera
 3. Så vackra de är men alldeles för fina att använda fast du har ju en praktisk lösning på dom. Kram

  SvaraRadera
 4. Så flotte de er! Vakre og enkle broderier! Det var smart å kunne dele de, for håndkledet må jo vaskes oftere enn opphenget. :-)

  SvaraRadera
 5. Tack Lotta för din länkning och inspiration du ger oss alla på Visa och Berätta måndag!!Bambikram

  SvaraRadera
 6. Men så fina!!! Jag tycker du ska skryta på, inget fel i det.
  Själv så ligger syandet nere för tillfället....men snart blir det nytt syrum och då kommer jag ju att sy så det ryker....(eller hur) :)))))))
  Må så gott!
  kram

  SvaraRadera