lördag 27 juni 2015

Himmel vad tiden går

Vet om att det är länge sedan jag uppdaterade bloggen och det skäms jag lite för. Men den där tiden är helt makalös till att springa ifrån en. Jag försöker springa ikapp så gott det går men det är inte alltid man lyckas hålla jämna steg.
Skolavslutningsveckan var en hektisk tid. Jag har nämligen varit klassmamma i sonens klass och det har bl a inneburit insamling av pengar under hela året så att de nu i slutet av sexan skulle kunna göra en liten klassresa. Denna lilla klassresa gick till Tosselilla dagen innan de slutade skolan och var en av sommarens hittills finaste dagar (ibland ska man ha tur) och sen till skolavslutningen var det fixa och dona med fika, glass och presenter. Kan ju säga så mycket som att på lördagen var det inte mycket med denna svenskan. Men alla blev nöjda och glada och det är ju huvudsaken.
Syrummet har dock stått lite öde den senast tiden. Där har bara sytts akuta ideer och beställningar. En sådan ide var nyckelband att ge till sin lärare/fröken på avslutningsdagen. Om man nu tyckt att de har varit världens bästa fröken eller lärare förstås.


Och så några nya diskhanddukar med underfundiga texter.Tiden för nyckelband till lärare och fröknar är ju kort så istället broderade jag upp några som är mer bestående. En morfar eller son eller svärmor kan ju alltid uppvaktas med en nyckelring som bevisar att just de är Världens bästa.


Och så har alla sommarreor satt igång och tyvärr hade man väl blivit pank om man hade köpt allt man hittar. Dock gick jag bananas på Hemtex som sålde ut sina diskhanddukar till riktigt bra priser och jag har nu ett litet nätt lager. Tjejen i kassan trodde nog jag var lite tokig när jag skämtsamt sa att jag tycker det är så tråkigt att tvätta diskhanddukar så jag slänger dem efter hand. Innan jag gick förklarade jag för henne vad jag använde dem till och då kunde hon stänga munnen igen. Nu hoppas vi inte det blir så lång tid till nästa gång. Men med detta vädret så är det väl ingen risk, då får man sysselsätta sig i syrummet för att inte bli galen. Må så gott!

1 kommentar:

  1. Dom är bara för trevliga dom där nyckelbanden, förstår om lärarna blev nöjda! Kram Immi

    SvaraRadera