måndag 8 juni 2015

För hjulburna

Campingsäsongen är i full gång dock har jag varken husbil eller husvagn. Men i helgen var jag inbjuden till att medverka på marknad på en camping och då var det ju lämpligt att ha lite campingrelaterade prylar.

Först tänkte jag att man vill säkert ha ett nyckelband med sitt favoritmärke på. Och det finns en hel del märken kan jag säga, 21 st olika kom jag på. Och medans dom höll på att broderas så kom jag på att man kunde ju skriva något mer än så på banden.


Och varför då inte skriva Husbil är livet och Man ska ha husvagn (som Galenskaparna sjöng i sin gamla slagdänga) för alla som är helfrälsta i livet på hjul.Och så dök idén upp om att brodera en liten duk att ha på bordet. Här är det dukar i linne som blivit förskönade med en liten husbil.


Så jag har producerat och förverkligat alla mina ideér och stått på marknad och sålt jättelite. Men så kan det vara ibland. Vi hade en skön lördag med jättetrevligt sällskap så jag tog chansen att bara sitta ner och prata skit i flera timmar i sträck. En bra lördag trots allt.
Kan ju passa på att länka till Eva J och hennes fina blogg http://bambisyr-evaj.blogspot.se/ där det som vanligt är Visa och berätta måndag. Må så gott!


7 kommentarer:

 1. Vilka härliga saker du gjort, förstår dock inte varför det ska var så tröööögt att få lite sålt, för all möda man lägger ner..Jättehärliga band..Kram Immi

  SvaraRadera
 2. Härlig INSPIRATION ger du oss alla idag på Visa och Berätta måndag !!Tack för din länkning dit!!Bambikram

  SvaraRadera
 3. Så flotte saker du har sydd. Ja, er det ikke merkelig at iblant er det ingen som vil kjøpe. Ikke alltid lett å vite hva de vil ha, og det som solgte bra ene gangen selger ikke når en har fyllt opp lageret igjen. :-)

  SvaraRadera
 4. Vilka trevliga saker du har sytt. Fina presenter!
  Mia

  SvaraRadera
 5. Hej! Går det att beställa nyckelringar av dig, vad kostar dom i så fall? 😀

  SvaraRadera
 6. Fina nyckelringar, kan man ev beställa?

  SvaraRadera