måndag 1 juni 2015

Necessärfrossa

Ja men hur roliga var inte dessa lite större necessärer i linne att sy då???? Linne är det vackraste materialet av alla och med lite hjärtan eller stjärnor eller andra bilder kan de bli den vackraste necessären på jorden. Nej det var väl kanske till att ta i lite men fina blir dom. Och roliga att sy är dom. Så det är win win på dom.
Och så fick det bli några av den lilla väskmodellen. Dessa går snabbt att sy då man syr ihop alla tre lager i och med man quiltar, sen syr man blixtlåset "utanpå" och sen syr man ihop den. Klart!Denna har fått en lite extra pimpad blixtlås. En dansande dam är väl aldrig fel?!?!


Måndag igen och en länkning till bambisyr-evaj och juni månads första Visa och Berätta Måndag på hennes fina blogg. Kolla in den och allt fin hon syr. Jag har fortfarande inte listat ut hur hon hinner sy så mycket och alltid med samma fina resultat.
Själv ska jag ta itu med en balklänning som ska sys upp, diskhanddukar och disktrasor med husbilar och husvagnar och så lite nya nyckelband. Jobb är det ingen brist på - bara tid.
Må så gott!


9 kommentarer:

 1. Kanonsnygga necessärer. Ser ut som du har lite tid i alla fall.

  SvaraRadera
 2. Underbara necessärer, med underbara tyger. Har du modellerna i huvudet, de verkar lätta och bra:O)) Kram Immi

  SvaraRadera
 3. Underbart tjusiga nessar! Kram

  SvaraRadera
 4. Tack Lotta för din inspiration du ger oss alla på Visa och Berätta måndag och din länkning dit!!Bambikram

  SvaraRadera
 5. Så stilrena, snygga necessärer! kram Katarina

  SvaraRadera
 6. Flotte necessarer! Utrolig stor produksjon! Impressed :)

  SvaraRadera
 7. Så mange fine necessärer! Jeg er også glad i å sy av lin. Her var inspirasjon og ideer til meg, for det er sminkevesker/ necessär jeg skal sy nå. Takk for inspirasjon og ideer! :-)

  SvaraRadera
 8. Jättefina är dina necessärer och visst blir det snyggt när man använder tyg i linne!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Vilka underbara necessärer du sytt. Linne är så vackert och allt passar till. Likadana dragkedjor har jag liggande,de är ju så fina så de måste fram--till hösten. Tack för din hälsning--jag blev så glad. Kram Gudrun

  SvaraRadera