måndag 20 april 2015

Vidareutveckling

Ni kommer kanske ihåg den där papperskorgen till bilen som jag sydde för ett tag sen? Den har vidareutvecklats till ett nytt användningsområde, nämligen en tvättklämspåse som är lätt att ta med ut till tvättlinan när man ska hänga tvätt.
Tanken är att jag ska sy några bilpapperskorgar också bara den berömda tiden vill räcka till. Tänk att vara arbetslös och klaga på att tiden inte räcker till, ja ja så kan det vara. Men nu dök den här idén upp och då var jag tvungen att testa om det funka.....och det gjorde det.

Kan ju säga att de rymmer en hel del tvättklämmor.


Måndag igen och ny Visa och Berätta hos Eva - bambisyr, jag länkar min blogg dit och passar samtidigt på att titta på alla andras fina bloggar. Må så gott!7 kommentarer:

 1. Disse var fine. Og så var de passe store til å romme mange kliper.

  SvaraRadera
 2. Jättebra med klädnypeförvaring, perfekt present också! Dina blev jättefina tycker jag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Smart och passade, jag sydde strutar till klämmor vid något tillfälle.. Kram Immi

  SvaraRadera
 4. Så jättefina nyppåsar du har gjort!!
  Vilken idespruta du är....
  kram

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Så flotte og for en god idè! Jeg måtte se nærmere på fotoet for å se hvordan du festet "klesklype" boksen til tørkestativet, og det var jo en supersmart løsning du hadde. :-)

  SvaraRadera
 7. Vilken god idé du har här och dessutom många intressanta saker längre bakåt. Jag tänker mig att jag kunde göra en sådan påse att ha bredvid symaskin för nu har jag alltid bara en liten plastpåse hängande att slänga trådar och sånt i.Jag är nämligen första gången in här hos dig och gillar själv att sy så jag kommer säkert igen. Ha en bra dag.

  SvaraRadera