fredag 21 november 2014

Packdag

Idag ska jag packa och planera så jag får med mig allt jag behöver till marknaden imorgon. Och varför kommer man alltid på en massa saker man vill sy och ta med när man håller på att packa? Tusen ideér far omkring i skallen och helt plötsligt kommer jag på mig själv med att stå och välja tyger till något nytt projekt. Jag inte är man som alla andra inte, men det gör inget.

Tänkte jag skulle visa er dessa brödkorgar jag sytt i veckan. Efter önskemål från mina kunder så har jag nu fodrat dem med textilvaxduk så det ska gå lätt att torka av dem om de blir kladdiga inuti. För tvätta dem är kanske inte det lättaste. Jag har faktiskt inte provat själv och vet därför inte om de återfår sin form efter en sväng i runda trumman. Så detta är min lösning på det lilla problemet.

Två julig fick det bli och med Linneas underbara hjärtan broderade i botten. Storleken är ca 20 x 20 cm.
Ett hjärta bland hjärtan


Ska se om jag hinner sy en vimpel med mitt namn på idag som hade gjort sig snyggt på framsidan på bordet. Kan bara inte bestämma i vilka färger jag ska sy den.
bambisyr-evaj firar att hon har haft ÖVER 500000 besökare på sin blogg. Kan ni fatta - 500000 besökare! Inte för att jag är förvånad för Eva är en skapare och inspiratör av stora mått. Firar gör hon ihop med Butiken Annalunda (denna underbara quiltbutik på Bjärehalvön) och man kan vinna presentkort värt 200 kr. Klart man vill vara med där. Må så gott!

2 kommentarer:

  1. Så flotte brødkorger i julestoffer. :-) Det var en god idè og ha tekstilvoksduk på innsiden. :-)

    SvaraRadera
  2. De är toppensöta och perfekt med vaxduk i botten!!!
    Kramisar

    SvaraRadera