onsdag 5 november 2014

Fodral

Har väl haft tanken på ett fodral ungefär lika länge som jag haft surfplattan men ibland är vägen mellan tanke och handling väldigt lång. Men nuuuuuu har det hänt. Jag sydde fodralet i dubbla lager vadmal utan något extra lager emellan och med en gummibandsögla och knapp som stängning. Anledningen att jag inte tog något extra "stötdämpande" till fodralet är att min lilla surfplatta aldrig lämnar hemmet utan används mest i soffan och där landar den ju mjukt.


Kunde inte låta bli att sy på ett litet hjärta. Har snöat in fullständigt på hjärtan och applikationer.Syr på knappar på mitt vis!

Och äntligen har hyacinterna kommit till blomsteraffären så nu kan jag börja sy på en annan idé jag har. Det går ju med stormsteg till jul och det är den roligaste högtiden som finns att sy och skapa till. Älskar att kombinera rött, vitt och linne, jag får inte nog. Må så gott!


2 kommentarer:

  1. Superfin.Fortsätt med hjärtan, du gör dem så fina.
    Hälsar och tycker Gudrun

    SvaraRadera
  2. Toppenfint fodral! Hjärtan är alltid rätt och ditt är jättefint där det sitter. Ditt sätt att sy i knappar gillar jag skarpt! :-)
    Kramisar

    SvaraRadera