söndag 22 december 2013

TACK

Ett stort tack till alla er som besökt mig eller handlat av mig på de olika julmarknaderna jag stått på. Det har varit roligt att träffa så mycket folk och få era reaktioner på det jag pysslar med och jag hoppas ni är nöjda med det ni handlade. Jag som kände mig lite trött på allt producerande tidigare i höstas har nu istället fått ny energi, ideér på nya saker att sy och sälja snurrar i huvudet. Jag har accepterat att vissa saker INTE går att sälja och får väl upprätta någon slags "outlet" någonstans, ha ha. Jag har bestämt mig för var jag vill stå och sälja till nästa jul och har redan mailat dessa ställen. Jag ska prova på en sommarmarknad också för det är helt nytt för mig. Jag håller på att leta upp snygga papperskassar för det tycker jag ser proffsigt ut och så köper jag på mig diverse julsaker att brodera på nu när det reas ut.
Som ni ser vilar symaskinerna och det är bara hjärnan som arbetar och det kan vara nog så jobbigt. Vill bara visa er dessa underlägg som jag broderat till oss i familjen för några år sedan. De tas fram på julaftonsmorgon och är lagom nerkladdade när julen är slut. Ursäkta för den dåliga bildkvalitén, det är ripslöpare och det gör något konstigt med kameran.Detta är grytlappar och de broderades och skickades som julkort till föräldrar och svärmor förra året. I år tröt fantasi och ork så det fick bli helt vanliga julkort tyvärr. Tror jag ska brodera julkort nu i januari så det verkligen blir gjort.


Sköt nu om er de sista dagarna före jul och stressa inte ihjäl er. Det är inte mat och klappar som är det viktigaste (och det är nog den svåraste floskel att leva efter) men jag hoppas ni får njuta av lugn och ro, god mat och trevligt sällskap. Må så gott.

2 kommentarer:

  1. Härliga tomtar Du har på denna grytlapp!

    Dollandesign

    SvaraRadera
  2. Dom är jättemysiga Dollan. De finns med på en CD från Nancy Barret med massor av annorlunda tomtar.

    SvaraRadera