lördag 1 juni 2013

Återanvändning

Har man barn har man mycket avlagda kläder (framförallt jeans) som man kan göra mycket roligt av. Här har sonens gamla jeans i stl 140 fått bli en väska. När det är sommar och man ska sticka ner till affären har man oftast inte några jackfickor att lägga plånbok, telefon och nycklar i och jag har länge saknat en smidig liten väska till detta ändamål. Väskan har varit färdig i tanken i ca 1 år men vägen från tanke till handling kan ibland vara mycket lång. Men tada...... såhär blev den i alla fall.


Axelremmen blev sådär lagom lång så man kan hänga den på axeln och låsa den med armen så man har båda händer fria när man ska shoppa. Och inget går ju upp mot tvåhandsshopping, eller hur?
Har en stor hög avlagda jeans så tanken kan nu vandra fritt och skapa nästa projekt:) Får se vad det blir härnäst i det som vi i syvärlden kallar DoReDo.
Må så gott denna soliga lördag.

2 kommentarer:

  1. Ditt sätt att återanvända ett par jeans är fiffigt. Och jag tycker att det var häftigt att Du tog det prickiga tyget på baksidan axelremmen och som foder.

    Dollandesign

    SvaraRadera
  2. Ja, dette var lurt! Jeg likte spesielt godt det røde foret med prikker og matchende stjernepynt, sånne små detaljer som er prikken over ien!

    SvaraRadera