söndag 12 maj 2013

Necessärer

Skulle ju sytt kuddarna klara MEEEN att sy necessärer är så otroligt roligt. Alla har vi våra egna uppfattningar om vad vi tycker är roligt och det är nog bara vi som lider av nål-och trådsjukan som förstår vad jag menar. Jag hoppas dock att ni andra uppskattar resultatet. Kuddarna och dess slutliga utseende är klart i mitt huvud så de ska "bara" sys ihop men min dåliga högerarm (har både nedre och övre tennisarmbåge) förbjuder mig att massproducera just nu.
Därför fick det idag bli lite färgkombinerande och måttfunderande över denna necessär istället (just det där med att klappa på fina tyger är en annan åkomma man lider av men det kan vi ta i ett annat inlägg).
Har sett denna modellen många gånger på nätet och LÄNGE varit sugen på att testsy och idag var dagen och tiden äntligen kommen.
Storleken är ca 20 x 20 cm och sydd utan mönster (som sagt bara en bild på nätet och en del funderande vid  spisen när jag lagade mat en kväll).När jag ändå är igång passar jag på att visa er bilder på andra necessärer i min necessärkarriär. Det roliga är ju att man kan sy dem i hundra olika former och i vilket tyg man vill och dekorera dem efter vad lådorna i syrummet har att erbjuda. Just dessa nedan har kommit till i ett riktigt maskinbroderifrosseri.
Denna i det passande tyget för innehållet har ett foder i skarp rosa med vita prickar.
Och så hoppas vi att värmen håller i sig så att våren kan få fortsätta att bara vara underbar och efterlängtad.
Ha en bra vecka på er.2 kommentarer:

  1. otroligt fina necessärer!!

    SvaraRadera
  2. Jag är imponerad av Din produktion av olika typer av necessärer. De är olika varandra i färg- och tygval, och alla är fina på sitt vis.

    Dollandesign

    SvaraRadera