måndag 30 april 2018

Äntligen

I 3,5 månad har jag och mannen givit varje ledig minut till vår renovering. Men nu, nu är vi klara. Vi går runt här hemma i vårt hus och har lite svårt att ta in att det äntligen är färdigt. Och ger varandra en klapp på axeln för att vi fixade det och att vi verkligen jobbar tills ALLT är klart. Lägger inte ner verktygen förrän varenda liten list är på plats.

Inte mycket glamour här inte.Men det behövs inte när det sett ut så här.

Väskan som jag ska visa nu blev klar ungefär i mitten av detta renoveringsprojekt men jag har ju inte haft världsmycket tid för att blogga och visa den för er.
För lite har jag sytt. Det har varit tvunget för annars hade jag blivit lite knas.

Detta är återigen grabbens gamla jeans som kommit till användning. Hade jag vetat hur mycket roligt man kan sy med avlagda jeans hade jag sparat ännu fler (med risk för att vi fått bygga till och bygga mer vill jag INTE).

Framsida
Baksida
Dekorsöm på handtagen
Insida med ficka. Det har aldrig hänt förut.

Nålfiltat broderi på vadmalSå nu är min förhoppning att såg, pensel och tumstock ska få mindre tid och syrummet MYCKET mer tid. Som jag längtar. Huset har fått sig en behövlig uppfräschning som vi är mycket nöjda med men nu vill jag sy. 
Passar på denna Valborgs-måndag att länka till bambisyr-evaj. och Visa och Berätta Måndag på hennes fina blogg. Känns som det var hundra år sedan jag länkade dit men nu ska det bli ändring på det. Må så gott!

3 kommentarer:

  1. Va härligt att vara färdig lagom till sommaren..nu ser jag fram emot allt fint du ska visa upp, så som denna väskan, häftig! Kram Immi

    SvaraRadera
  2. Gratulerer med nyrenovert hus! Det er deilig, tenker jeg. Gleder meg til å se alt det fine du skal sy fremover. Det var en flott redesign veske du har sydd. Kjekt å ha en lomme inni. Ja, det er kjekt å sy av gamle jeans, og jeg tenker det kommer flere jeans å sy av etterhvert. :-)

    SvaraRadera
  3. Tack för din länkning och inspiration denna veckan på Visa och Berätta måndag!Bamb

    SvaraRadera