torsdag 11 december 2014

Hur gick det då?

Jo men det gick bra. Jag är väldigt nöjd med försäljningen och intresset för mina alster denna julen. Och då kommer ju det svåra - ska jag verkligen sluta stå på marknader? Vi får se. Kan jag bara ta det för vad det är och vara nöjd med vad det blir så kanske jag ställer mig på fler, den som lever får se.
Det märks så fort man står på ett nytt ställe att folk blir nyfikna och tittar mer noga på ens bord än om  man stått på samma ställe flera år i rad. Så det är något jag ska tänka på framöver - att inte stå kvar på samma ställe år efter år utan pröva nya marknader hela tiden istället. Det finns ju en och annan att välja på.
Men många hyllvärmare blev sålda i år och det är så skönt att bli av med vissa saker som man känner har hängt med för många år. Och vad gäller herr och fru tomte som önskade er trevlig första advent i ett tidigare inlägg hittade de ett nytt hem redan efter en timme. Kul för dem. Och för mig.

Men nu vill jag visa något jag sytt på uppdrag. Jag samarbetar lite med Överskottsbutiken här i Tollarp (inte att förväxlas med Ö & B) och Anita som äger butiken hade i förra veckan två kundkvällar som jag var med på. Många trevliga damer och gofika, vem kan motstå liksom?
Anita säljer bland mycket annat Kardelens fina linneprodukter och jag blev ombedd att sy något litet på två löpare för att visa att vi samarbetar och att Anita kan erbjuda kunderna att få broderat efter önskemål.

Oblekt linne är något av det vackraste som finns. Och till jul passar det speciellt bra att brodera juliga motiv på tycker jag.Sen tog vi en vit löpare och broderade en tomte på. Det som skymtar igenom tyget är en tomte som är broderad diagonalt över i den andra hörnan.Och så kommer här en s k cliffhanger (som dom säger i media). Vad kan detta skola bli tro? Det kommer ni att få reda på i ett senare inlägg, men ni får gärna gissa och skriva bland kommentarerna.Nu hoppas jag på mer regelbunden uppdatering av bloggen igen. Men tyvärr får den alltid stryka på foten när marknaderna är över, det är precis som att man hamnar i något slags antiklimax över sin hobby när trycket och förväntningarna släpper. Må så gott!

3 kommentarer:

 1. Va skoj att det gick bra på marknaden, då känns det alltid roligare till ett annat år.
  Vad du visar på bilden, det tror jag är något ifrån Tilda som ska stoppas..ev en snögubbe:O)) Kram Immi

  SvaraRadera
 2. hej jag tror att det skall bli något man sätter på toppen av en flaska.

  SvaraRadera
 3. Så kjekt at det gikk bra og at du fikk solgt tingene dine på marknadene. Ja, det er vakkert med lin og broderiene var kjempefine! ...men hva holder du på med, mon tro?? Nei det var ikke lett å gjette, men jeg tenkte også at det ligner en snømann, eller kanskje et "rundt" juletre.
  Det blir spennende å se. :-)

  SvaraRadera