torsdag 24 juli 2014

Sommarmarknad - nej tack!

Ja då har jag provat det - att stå på sommarmarknad. Men det var inte någon höjdare för mig och mina grejor. Sen blev ju inte saken bättre av att vädrets makter valde att ta ut sin vrede just de två dagarna som marknaden pågick. På lördagen var det ok väder fram till seneftermiddagen men sen kom REGNET med stora bokstäver. På söndagsmorgonen öste det fortfarande ner men jag åkte dit och plockade upp lite (det som var lättast att torka hemma sen) men jag gav upp redan efter lunch. 55 mm regn!!!!!! Jättefint väder i veckan innan marknaden och fint väder veckan efter marknaden men JUST DEN HELGEN skulle det vara regn.
Sen tror jag inte att mina saker platsar på den sortens marknader i vilket fall som helst, jag får sikta på hantverksmässor o dyl.
Hur som helst får ni här lite bilder från hur mitt stånd såg ut den dagen när vädret var som bäst. Jag är nöjd med hur det såg ut och hur sakerna blev exponerade. Synd bara att det inte tilltalade den stora massan. Marknaden hade ändå 5000 besökare på lördagen......Dessa stickpåsar hann jag också sy och få med mig till marknaden. En helt vanlig gympapåsemodell med foder som matchar färgen på garnnystanet. Enkel att "slänga ner" stickningen i och ta med sig.


Nu håller syrummet och jag ledigt i sommarvärmen. Eller snarare är sanningen den att jag ligger lågt med nål och tråd tills sylusten återvänder. OM den återvänder för marknaden tog hårt på mitt ego. Må så gott!

4 kommentarer:

 1. så synd att de gick så dåligt på marknaden, du har ju så fina saker. tror som dej kanske lättare att sälja på en hantverksmarknad.

  SvaraRadera
 2. Det var inte kul att försäljningen gick trögt och att det var dåligt väder.
  Men ge inte upp, för du har så fina alster!!!!! Nästa marknad är de borta ska du se.

  kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Va tråkigt, synd,men tyvärr har jag också den erfarenheten, inte många som ser hantverket i vårt arbete eller vill betala för det.. Så jag har slutat med marknader, syr just nu bara för det är roligt.. Men som sagt ge dig inte, på det igen:O)) kram Immi

  SvaraRadera
 4. Så ledsamt men det är bara att ta nya tag!!nu har du vilat ut i den härliga sommar vi hart och jag hoppas din sylusten är tillbaka!!Jag saknar dina inlägg!!Bambikram

  SvaraRadera