fredag 13 september 2013

Att synas

Det är inte bara nu när mörkret kommer tidigare om kvällarna man ska tänka på att synas med sina reflexer. Vill man nå ut med sina hemmaknåpade alster är det också viktigt att synas. Dock är detta lite svårt att genomföra som svensk när man inte ska sticka ut hakan för långt och tro man är nåt.... Jag vågar dock gå emot jante lite och har skaffat mig namnlappar att sy fast på det jag syr samt visitkort. Fick även sy ett fodral till visitkorten så att jag alltid har dem nära till hands - nytta med nöje! Tycker dessutom att jag blivit ganska duktig på att hala fram ett kort så fort någon verkar nyfiken på vad jag pysslar med.
De nya etiketterna kom härom dagen från 3exter. Blev så glad att de blev som jag tänkt mig. Ska beställa ett annat rakt band också så man har lite olika modeller. Ska ni beställa så kika på www.3exter.se otroligt hjälpsamma och noga med att man är nöjd med korrekturen innan de skickas till tillverkning.



Var ju naturligtvis tvungen att provsy dem häromkvällen. Men vad det sitter fast på får ni fundera över.... En prototyp av något jag länge tänkt provsy. Fler är utklippta och snart får ni se vad det är.


Mina visitkort från ett internetföretag med en massa reklam överallt. Och har du väl en gång handlat därifrån blir du näst intill mejlbombad. Det gäller dock att läsa deras mejl för man kan göra riktiga klipp i vissa av dem. På bilden ser ni även mitt fodral i stängt tillstånd.



Och här i öppet tillstånd! Blir glad över färgerna när jag ser det i min väska. Och som sagt vill man synas får man vara snabb att dela ut ett visitkort till intresserade, så de vet att man finns:)


Nu ska ni ha en fortsatt trevlig fredag och skön helg. Kanske, kanske återkommer jag med ett nytt inlägg denna helg om jag hinner sy det jag nämnde ovan.

2 kommentarer:

  1. Jag håller med Dig om att man blir glad när man ser färgerna på Ditt fina fodral!

    Dollandesign

    SvaraRadera
  2. WAO, va snyggt med namnlapparna! Visitkort fodralet var ju en jättebra idé, och jättefina färger har du på ditt, det måste jag också sy åt mina, tack för tipset! Mina kort ligger lite här och där i olika väskor...Ha en skön syhelg!

    SvaraRadera