onsdag 17 juli 2013

Enformig? Ja, ganska!

Har man inget att göra kan man alltid sy några necessärer - ovanligt va? Nej det är bara det att jag faktiskt tycker att vi har en ganska hyfsad sommar och trots att huvudet är fullt av ideér så har jag inte samvete att gå ner i syrummet i källaren och sätta mig denna årstid. Varma dagar kan det vara väldigt svalkande där nere men ingen ro infinner sig när det är strålande väder ute och då kan jag lika gärna låta bli. Häromdagen hade vi dock full storm och då passade jag på att få ur mig en del av det som surrar i huvudet - 24 mobilfodral blev broderade och då utnyttjade jag tiden mellan trådbytena till att sy några necessärmodeller som jag funderat på.

Först den vita, romantiska som är sydd av ett linne i linne som hängt och krympt i garderoben.


En bit blev över och den blev dekorerad med en elegant dam och fodrad i grått tyg.


Den gröna med en applikation av ett fint tyg med sybehör på.Egentligen ska man ju inte snöa in på att de bara kan användas som necessärer. Dessa små förvaringar kan ju ha tusen användningsområden.
När vinden lugnar ner sig utanför fönstren en dag ska jag plocka ut min stora samling av diskhanddukar och fotografera och dela med er, men då MÅSTE det sluta blåsa. Vi har haft friska och överförfriskade vindar här i flera dagar nu och jag är så trött på det.

2 kommentarer:

 1. Jag tycker att det är ljuvligt vackra små "förvaringar" som Du sytt och visar oss på ett smakfullt sätt.

  Dollandesign

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Dollan. Men snart får jag sluta sy dem för jag får snart inte plats i syrummet med alla kuddar och necessärer.

   Radera