måndag 8 oktober 2018

Små börsar

Inte för att jag tror att små många använder portmonnäer längre men det struntar ju skaparhjärnan i. De är så roliga att sy och blir som små karameller när de är klara.
Och om man inte vill ha dem till pengar så kan man använda dem till piller och plåster och ha i handväskan, lagom stora för vad-bra-att-du-hade-huvudvärkstabletter-med-dig förvaring.

Först en söting i grått med ljuvliga rosor på.

Fodret är gammelrosa fast det mer ser ut som någon konstig form av brunt.
                                                                                                      
 En för kattmänniskan.......

och en för hundmänniskan


Båda har dock foder med söta tassavtryck och ficka.


Nu är kvällarna mörka och sylusten tar fart. Jag blandar det där med att maskinbrodera, sy praktiska saker och klädsömnad hejvilt. Allt är så roligt. Det är bara den där tiden som inte riktigt vill räcka till. Idag är det måndag och jag passar på att länka till Visa och berätta måndag hos bambisyr. Mycket inspiration utlovas. Må så gott!
4 kommentarer:

 1. Så supersöta!! Visst är dom praktiska,använder varje dag.Kul att läsa om din sylust.Hoppas den smittar lite på mig:-)).Hoppas också du får tid till mysiga systunder med skaparglädje.
  kram Gudrun

  SvaraRadera
 2. Kjempesøte portemoneer! Jeg elsker slike, og om man ikke bruker de til småpenger så er det som du sier mye annet vi kan ha oppi portemoneene. Det er det fine med høsten at det er trivelig å være inne og holde på med hobbyen vår. :-)

  SvaraRadera
 3. Dom är jättesöta dina små börsar, sånna har jag aldrig testat att sy, trots att jag har några bågar likandes...Kram Immi

  SvaraRadera
 4. Verkligen söta små börsar och visst kan man ha dem till annat än pengar, tack för inspirationen!
  Kram Catarina

  SvaraRadera