måndag 10 september 2018

Syr och skapar

Syr mer än vad jag hinner visa just nu. Det allra mesta är gamla godingar som handdukar och disktrasor men även en och annan väska ser dagens ljus.
Det gäller att ligga i, jag har nämligen bokat bord på en höstmarknad här i byn den 29 september. Och då vill man ju ha lite att visa upp.

Rosen broderades på svart vadmal för ganska länge sedan och nu såg jag att den passade perfekt som framstycke på en veskekurv. Fodertyg med passande rosor och så provade jag att sy i ett blixtlås i fodret. Kan vara ganska skönt att "stänga" om grejorna i väskan.
Sen blev det ett gäng sadelskydd också. Hösten är ju på väg och då kan det vara skönt att sitta på något torrt på cykelturen.


Måndag och länkning till bambisyr-evaj.blogspot och Visa och berätta måndag på hennes fina blogg. Idag visar hon en häftig sömnadsteknik som jag länge tänkt prova. Men den där berömda tiden har ju en tendens att aldrig räcka till.
Må så gott!

6 kommentarer:

 1. Din väska blev ju superfin och dina sadelskydd är verkligen härliga! Lyck till på höstmarknaden!
  Kram Catarina

  SvaraRadera
 2. En nydelig og forseggjort veske du har laget. Smart med trekk til sykkelsete. Her jeg bor har himmelens sluser åpnet seg i dag. Mye mye regn. Lykke til med forberedelsene til høst marknaden! :-)

  SvaraRadera
 3. Så fina och praktiska saker du skapar.Lycka till på marknaden. Kram Gudrun

  SvaraRadera
 4. Ja då gäller det att sy så nålen glöder, jättesnygg väska du gjort och sadelskydd behövs verkligen nu när det börjar regna och bli kallt om baken.. Lycka till på marknaden! Kram Immi

  SvaraRadera
 5. Vakker veske!
  Slike skydd til sykkelsetet er virkelig praktiske :-)
  Ønsker deg en flott dag!

  SvaraRadera
 6. Tack för din medverkan denna veckan på Visa och Berätta måndag!!Bambi

  SvaraRadera