fredag 19 januari 2018

Nessefeber igen

Ja men god fortsättning på det nya året. Hoppas det har börjat bra för er alla.
För egen del har det börjat med foten i paket och ett par kryckor som livlinor. Men det var högst planerat och skönt att det är äntligen är överstökat så jag har inte något att klaga på. Just bara en önskan om att lilla foten nu äntligen ska bli smärtfri.


Och så har jag fått feber - fast det är nessefeber. Man trillar dit med jämna mellanrum och helt plötsligt är det det enda man vill göra - sy necessärer. Och ju fler man syr desto fler ideér får man så till sist får man ta sig i kragen och sluta. Annars blir det ganska trångt i syrummet.


Jag hade kunnat hålla på i evighet men nu får det räcka för denna gången. Idag har jag t ex sytt mig en ny top så jag är redan på bättringsvägen.


Hållningen är dock något sned p g a snyggskon men det ska ju rätta till sig så småningom. Hoppas jag.
Må så gott!2 kommentarer:

  1. Vilka härliga nessar du sytt. (Jag läste för fort först och trodde du fått nässelfeber:-)).God bättring med din fot och ha så kul vid maskinen. Kram Gudrun

    SvaraRadera
  2. Så flotte nessar du har sytt! Det er jo veldig smart å sy flere når en først er i gang. De forsvinner vel fra syrommet etterhvert. Fine motiv du har valgt, og bilen var jo ekstra tøff! Flott top også! Godt du kan kose deg med symaskinen selv om foten må holdes i ro. God bedring! :-)

    SvaraRadera