tisdag 12 december 2017

Före-under-efter

Så var det över. Mina julmarknader. Det är stressigt innan, superroligt under själva marknaden och ett jättetomrum efter.
Allt man vill göra och få klart innan är som en uppladdning till ett längdskids-lopp. Planering och letande av material och allt skapande är höghöjdsträning i dess finaste form.


 När man sen står på marknaden och ser alla besökares reaktioner och till och med får sälja lite, då är det som man gått i mål och får publikens applåder. 
Och sen kommer den stora tomheten. När man kommer hem och packar ner det som är över och all sömnad står en upp i halsen, då är det bara att tända sin tomtelykta och njuta. Vila sig i form.Tids nog kommer sylusten tillbaka och nya ideer poppar upp igen. Underbara hobby.


 Som ni ser fick jag ett infall att pigga upp julmarknaden med lite pynt på mig själv - en riktigt julig klänning. Ett mönster som jag kommer att sy många fler klänningar av. När sylusten återvänder det vill säga. En länk till bambisyr-evaj.blogspot och Visa och Berätta Måndag på hennes fin ablogg. Fast det är tisdag. Så är det när man har hamnat i efter-marknads-dvala. Må så gott!

3 kommentarer:

 1. Tack för din inspiration och länkning på Visa och Berätta måndag!!BAMBIKRAM

  SvaraRadera
 2. Så gøy at du fikk solgt bra på julemarked!
  Ser at du hadde med deg masse flotte produkter, og julekjolen gjorde susen. :)
  Ønsker deg en fortsatt flott uke!

  SvaraRadera
 3. Härligt att du fick sälja en del, det ser så fint ut på bordet.. känner igen känslan, men lusten är snart tillbaka😊..kram

  SvaraRadera