måndag 19 oktober 2015

Smått och gott

Detta blir ett samlingsinlägg med sådant som är sytt efter hjärtats lust och beställningar. I syrummet skapas det veckans alla dagar och jag känner mig mycket nöjd över att ha detta som hobby.

Först ut har vi ett par förkläde - ett är beställt och ett är sytt av ett tyg som skrek åt mig att det ville bli ett förkläde. Och inte kan man säga emot ett tyg.

 Den som är uppmärksam kan se att det hänger ytterligare några förkläde under det här romantiska. Tänker att det är lika bra att sy upp några i lager när jag ändå är igång.


Detta är sytt av ett kraftigt tyg från Stoff o Stil och påminner om gammaldags murarkläder.


En jeansficka passade bra tycker jag.


Nu är det höst och kyligare och då är det ju dags att ta fram pyromanen i sig och börja elda i kaminer och pannor. Roligare att ha denna vid spisen än en burk med reklam från något av alla våra "gubbvaruhus", eller vad tycker du?


Och en tändare måste finnas nära till hands så man snabbt kan tända på.


Och så något för alla hundälskare. Hittade detta underbara gobelängtyg hos Ohlssons i Malmö. Fick bli till en framsida på en tygkasse.


Kan inte mycket om hundar men ser i alla fall att där finns en St Bernard och en Dalmatiner men ungefär där slutar mina kunskaper.


Snart kommer jag att börja bomba er med bilder på allt som jag just nu syr till jul. Ja ni läste rätt - jul. Det är ca 1,5 månad sedan jag började brodera tomtar och röda hjärtan. Det är ju trots allt inte så himla lång tid kvar.
Och så är det måndag och då vill man vara med och länka till bambisyr-evaj.blogspot.se och Visa och Berätta Måndag som hon har på sin blogg varje måndag. Må så gott!  
3 kommentarer:

 1. Jeg ser du har stor aktivitet på syrommet, og du syr så mye fint. Lykke til med alle prosjektene framover, for JA, julen nærmer seg... :-)

  SvaraRadera
 2. Härlig kreativitet. Klart man kan börja tänka på jul nu:-)).

  SvaraRadera
 3. Så mycket fint.....igen. Jättefin kostym till tändkuberna.
  kram Gunilla

  SvaraRadera