tisdag 13 oktober 2015

En tygdag

En tur till Malmö och några tygbutiker med en syvän är bästa sysselsättningen en regnig tisdag som denna.
Första stoppet blev Ohlssons tyger på Mobilia. Ett paradis! Det blev diverse gråa lapptäckestyger, en stuvbit av jeans till ett grytlappsprojekt, mönstrad, tvättad ull till en väst, tyg till förkläden och så några bitar till tygväskor.


Och vilken härlig knapphylla dom har. Fanns hur många fina som helst och jag hade gärna köpt några av varje men ett par hästar och får fick följa med hem.


Glada tyger - en liten butik på Södra Förstadsgatan - med ett fantastiskt utbud av "Indieninspirerade" tyger, band och glitter. Så olikt allt vi är vana vid.Tyger i alla färger, mönster och kvaliteér.


Sista stoppet för dagen - Stoff o Stil. Köpte tyg till några tröjor och julförkläden och så lite roliga tillbehör som man alltid hittar där. 


Halloweenföberedelserna var i full gång.


Och det här söta spöket vill man snarare gosa med än springa ifrån. Helt slut efter en superdag bland trikå, taft och gobelänger. Nu tar jag kväll framför brasan. Må så gott!

5 kommentarer:

 1. Såna utflykter är det bästa som finns:-))
  Kram Gudrun

  SvaraRadera
 2. Ja, dette kaller man en god dag. Det er alltid kjekt å se innom og handle "litt" nye sysaker. Herlige knapper! :-)

  SvaraRadera
 3. Många fina tyger du hittat och fårknapparna är ju underbara!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack för din länkning och den inspiration du ger oss idag på Visa och Berätta måndag!! Bambikram!!

  SvaraRadera
 5. Hej.
  Försöker hitta någon på nätet som har en Designer 1 symaskin och hittade dig. Tänkte fråga om du kunde vägleda mig hur jag får bilderna till usb.
  Har inte sytt på flera år och dessutom bytt datorn men tror jag har allt kvar på en extern håldisk. men kommer inte ihåg när jag har bilden i ramen hur jag fick den till usb och hur jag ser vad som finns på usb i datorn. Med vänliga hälsningar Susanne. mail:znh422f@tninet.se

  SvaraRadera