söndag 23 mars 2014

Tillfälligt avbrott

Som jag skrivit tidigare så renoverar vi vår källarnergång och det tar i princip all vår lediga tid just nu. Men så var mannen tvungen att vara på kurs igår och jag tillbringade detta tillfälliga avbrott i renoveringen i syrummet. Mycket trevligt! Campingsäsongen står än en gång snart för våra dörrar och då måste lagret med husbilshanddukar vara fyllt. Det har blivit sex stycken än så länge och några olika färgställningar till ska det bli innan jag är nöjd. Sen får jag ge mig på handdukarna med bil och husvagn, måste ju finnas något till alla.
Tittar ni noga på broderierna ser ni att all trådklippning är kvar men det kan man sitta vid köksbordet och göra en kväll när man hjälper barnen med läxorna.


En svart necessär med vita rosor hann det bli. Ännu ett underbart broderi från Kreations by Kara och så har jag blivit fullständigt betagen av de där fina blixtlåsarna med spets på. De kommer ni att få se mycket mer av på necessärer framöver.


Idag när vi tapetserade som mest arbetade hjärnan på ett bättre sätt att sy i blixtlåsen på necessärerna. Så när pensel  och roller var undanlagda rusade jag till syrummet och testade. Vet inte om jag blev nöjd fullt ut. Får väl sova på saken.


Med en ny arbetsvecka och kvällsarbete i källaren så får man väl se när man hinner vara i syrummet nästa gång. Men sen å andra sidan kan man klura på sin hobby var man än befinner sig. Titta bara på mig - jag funderade på blixtlåsproblem medans jag höll upp en tapetvåd. Må så gott.
2 kommentarer:

 1. Här har Du sytt två söta necessärer till ser jag.

  Dollandesign

  SvaraRadera
 2. Hej och tack för hjälpen!
  Nu har jag tittat lite på din urfina blogg! Jättefina bilder har du också att visa!! Jag undrar lite i mitt stilla sinne hur många necessärer du har sytt??
  Ha det gott

  SvaraRadera