måndag 4 januari 2016

Fantastiskt roliga att sy

Det är necessärer jag åsyftar i rubriken. Om jag bara hade fått välja en enda sak att sy resten av livet hade det utan tvekan blivit necessärer. Jag har inte en aning om varför det tilltalar mig så mycket men de är så fantastiskt roliga att sy och går (som jag skrivit innan) att variera i all oändlighet.
Dessa syddes också till den stora julleveransen men de är inte dekorerade med en enda tomte tack och lov. Får nog erkänna att det är lika skönt att packa ner julen som att packa upp den och jag längtar lite efter att stoppa undan alla nissar och plocka fram lite ljusare färger. Tids nog blir det så.
Här bjuds det nu på en del bilder på några av alla nessar jag sydde (16 st totalt men vill ju inte trötta ut er helt), så varsågoda!!!
Måndag och första jobbedagen efter många dagars ledighet, och det var helt ok att köra till jobbet och komma igång igen. Människan är väl skapt för rutiner kan jag tro.
Och så är det ju dags för årets första Visa och Berätta Måndag på BAMBIS fina blogg och dit är det alltid kul att länka sin blogg och samtidigt gå in och se allt fint som andra skapar. Må så gott!

11 kommentarer:

 1. Jag håller med om att det är kul att sy neccar och att man kan variera dom hur mycket som helst! Dina som du visar idag är Jättesnygga!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jeg er også enig i at det er kjekt å sy neccär. Du er så flink og lager så mange fine neccär. og det er alltid kjekt å besøke både facebooksiden din og bloggen. :-)

  SvaraRadera
 3. Många och snygga necessärer har du gjort och med fin variation. Visst är det roligt att sy necessärer. Måste fråga dig, var har du beställt dina namnlappar ifrån?

  Kram Catarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack alla för era fina kommentarer. Jag beställer mina namnband får 3exter.se. Jättebra service o sparar ens gamla beställningar så man kan beställa samma om igen.

   Radera
 4. Fina nessar som vanligt, och visst det finns alltid ett beroende att sy sånna:O) Kram Immi

  SvaraRadera
 5. Wow, så många fina nessar!

  SvaraRadera
 6. Tack för din inspiration du ger oss alla på Visa och Berätta måndag och din länkning dit!!Bambikram

  SvaraRadera
 7. Så många underbara nessar du sytt!
  Kram Kerstin

  SvaraRadera
 8. Flotte!! Og dei kan brukast til meir enn toalettveske!!

  SvaraRadera
 9. Så snygga och härligt att få se !

  SvaraRadera