måndag 28 november 2016

Handdukar a´la 2016

Och en massa diskhanddukar till all juldisk är ett måste. Och för att göra det där diskandet lite roligare så tycker jag att man ska skaffa sig några nya handdukar varje jul. Det är därför jag syr lite olika så att det finns något till alla torkare.

























Det har blivit några timmar i syrummet men nu känns det som att det börjar lugna ner sig. Eller rättare sagt så har jag bestämt mig för att det ska lugna ner sig. Efter en höst med lite hackande hälsa så prioriterar jag numera lugn och ro och tid för rehabilitering.
Visa och berätta måndag hos bambisyr och en länk dit vill jag bidra med. Må så gott!

måndag 14 november 2016

Julförberedelser

Till julstök behövs många disktrasor, eller hur? Tänkte väl det. Så jag storproducerade när jag ändå var i gång. En si sådär 84 st. Ska väl räcka får vi hoppas.
Motiven för året är helt nya för mig och mina kunder. Får hoppas de uppskattas. Varsågoda!





















Nu tror jag minsann att jag ska brodera något annat för omväxlings skull.

Det är ju måndag så en länk till bambisyr-evaj.blogspot.se och hennes Visa och berätta måndag på bloggen. Passa på att kolla in vad hon sytt i en väldigt häftig teknik som jag gett mig tusan på att jag ska prova på så fort julstöket är över. Må så gott!

måndag 7 november 2016

Necessärer

Favorit i repris - necessärer i linnetyg. En ganska stor modell som rymmer mycket och är fodrade med textilvaxduk. Och det roligaste är att dekorera dem med de mest skiftande material -  konstskinn, vadmal eller någon liten bit med motivtyg.
Denna tappra skara fick jag ihop sist necessärlusten slog till. Alla fotograferade i en blek höstsol.

Hjärtan i söta Tildatyger

En stjärna i konstskinn

Ett vadmalshjärta. Älskar vadmal.

Och en bit motivtyg som blivit över efter något annat projekt.
Och så var det måndag igen och dags för en länk till bambisyr och hennes fina, kreativa blogg. Visa och berätta måndag som Bambi har varje måndag samlar en massa andra fina bloggar och ger en massa inspiration. Titta in!!! 
Må så gott!