måndag 28 december 2015

Sista julbilderna

Här kommer sista bilderna från allt det som jag skapade till julen. Sen lägger jag locket på för allt rött och alla tomtar och börjar planera för ljusare tider. Åh vad jag längtar efter pastellfärger!!!!!

Men först får ni stå ut med lite jul till. En si så där 60 disktrasor närmare bestämt. Gjorde det lätt för mig och bestämde fyra motiv och sen var det bara att mata igenom dom i maskinen.












Och så blev det några ljuspåsar också. Inte så juliga men himla bra som gå-bort-presenter. Och så är de alltid fina att ha liggandes framme och förvara sina ljus i.




Hoppas ni haft en lugn och skön jul och att ni firat den precis så som ni önskat. Nu ser vi fram emot ett nytt år som jag hoppas ska bli bra. 
Och så vill jag vara med och länka till årets sista Visa och berätta måndag hos www.bambisyr-evaj.blogspot.se Perfekt sysselsättning en måndagskväll - att kolla in alla länkningar. Må så gott!

söndag 13 december 2015

Här kommer kladdmajornas parad

Aldrig kunde jag väl drömma om att ett nytt arbete kunde sno så mycket energi från en. Det har redan gått fyra veckor på min nya arbetsplats och jag är SÅÅÅ nöjd över mitt nya jobb. Jag älskar verkligen att lära mig nya saker och här är JÄTTEMYCKET nytt att lära sig och därför har syrum och blogg fått lida. På kvällarna är jag inte pigg precis men det har ju sin övergång.

Men jag har ju faktiskt en del kvar att visa er som jag sydde till den stora julleveransen. Som alla dessa kladdmajor till exempel.


























































Jag hoppas ni inte somnat efter denna uppradning av kladdmajor. Men så ser årets kollektion ut. Må så gott!