måndag 10 november 2014

När som pepparkakebagarn.......

Jag vet inte hur ni har det men jag har aldrig hittat någon bra förvaring på mina pepparkaksformar. Och hittar man inte någon bra lösning så kan man alltid sy en lösning. Så här blev min förvaringssäck till pepparkaksformarna. Nu ska jag bara kolla så alla får plats i den annars får det bli en till.



Och nu när vi ändå pratar om pepparkakor - den här manicken är en Kak-Petter och är tillverkad av Nils-Johan. Den kan göra stjärnor, blommor, cirklar och hjärtan och de blir helt perfekta i formen. Den är oerhört välgjord och det är synd att de inte tillverkas längre för den är mycket lättare att använda än alla dessa former som gör så ont att trycka på. Själv hittade jag min på en loppis i Helsingborg för många år sedan.



Måndag igen och en liten länk till Eva/Bambisyr och hennes inspirerande Visa och berättamåndag fast det var minimalt med syende i mitt inlägg idag. Men det kommer mera, det kan jag lova. Har många saker jag vill förverkliga till julen. Må så gott!


4 kommentarer:

  1. Jättebra idé!!! Både påsen och Nils-Johan :) Tänk att man aldrig får nog av dessa påsar!
    Gun A

    SvaraRadera
  2. Tack för din INSPIRATION Lotta och för du länkar till Visa och Berätta måndag!!Bambikram

    SvaraRadera
  3. Kjempekoselig pose du har sydd til pepperkakeformene. En god idè! Mine ligger i en tom isboks. Jeg tror jeg må sy en slik pose jeg også. "Kak Petter" har jeg aldri sett før, men det så ut som et greit redskap til julekakene. :-)

    SvaraRadera