onsdag 27 augusti 2014

Ett livstecken

Ja jag sa ju att jag skulle ta symaskinssemester och i ärlighetens namn ska jag erkänna att jag inte visste om jag ville återvända till syrummet över huvud taget när jag skrev det. Men som så många gånger förr så vaknar den där sylusten efter ett tag igen och det kan vara vadsomhelst som väcker den. Denna gången var det ett broderi som jag hittade på nätet och som jag direkt visste hur snyggt det skulle bli på kuddar (och jag som inte trodde jag skulle sy fler kuddar men man ska aldrig säga aldrig). Jag gillar gamla etiketter och när det är något slags budskap på kuddarna och så här blev dessa när ideérna snurrat klart i skallen.




 Som vanligt håller de måtten 40 x 40 och tyget är ett grovt bomullstyg i mörkgrått. Dessa skulle passa alldeles utmärkt i vårt eget vardagsrum. Hmmmm får kanske provlägga dem i soffan och kolla.

Happiness is a cup of tea & a really good book



Nu hoppas jag att sylusten håller i sig och att det inte dröjer lika länge till nästa inlägg. Kommer att trotsa det fina vädret och fortsätta vara i syrummet i källaren hela dagen och sy klart några ufo som ligger och skräpar på klippbordet så jag kan ge mig på nya roliga projekt av fina tyger som jag hittat i sommar. Ja fast jag var trött på allt vad sömnad hette i förra inlägget veknade mitt hjärta i ett par tygbutiker och lite nya fina tyger ligger och väntar på vad jag ska hitta på med dem. Man är väl obotlig tygoman. Må så gott!